Bestuur

Het bestuur stelt zich aan u voor:

Marcel Verhagen
Marcel VerhagenIn 2014 heb ik de taken betreffende de Stage op me genomen i.v.m. het wegvallen van Edwin van Raaij.
Om ook de komende jaren stages te verzorgen heb ik besloten om me als bestuurslid aan het WOC te binden.
In het dagelijks leven ben ik projectmanager in de medische wereld.
Zelf ben ik ook al vanaf mijn jeugd bezig met waterpolo en heb de afgelopen jaren meerdere teams bij TRB-RES in Tilburg getraind en gecoached.

Miranda Hiemstra
Miranda is sinds februari 2017 penningmeester van het WOC-Zuid. Samen met haar man Ronald heeft ze twee kinderen, Koen en Lieke, die ook bij het WOC trainen.
Koen en Lieke spelen bij waterpolovereniging TRB-RES uit Tilburg.
Miranda is werkzaam bij Engel Administratie & Belastingadviesbureau dat de volledige advisering en begeleiding van ondernemingen, ondernemers en privépersonen verzorgt.

Bertie van Liempt
Bertie is via zijn kinderen, Jasper en Iris in de wondere wereld van het waterpolo gerold. Op dit moment is hij bestuurslid en voorzitter van de Waterpolocommissie van zwem- en waterpolo vereniging De Treffers uit Rosmalen. Sinds een jaar speelt hijzelf recreatief waterpolo. Aan het einde van het seizoen 2013-2014 is hij betrokken als bestuurslid bij het WOC-Zuid. Zijn dochter Iris heeft in het seizoen 2012-2013 getraind bij het WOC. Bertie geeft aan betrokkenheid van de verenigingen bij het WOC erg belangrijk te vinden en heeft daarom een taak als bestuurslid bij het WOC aanvaard

Ferry van Vegchelen
Teams en Portretten WOC Zuid. Portret Ferry van Vegchelen.Ferry is sinds seizoen 2013 betrokken als bestuurder bij het WOC-Zuid.  Zijn hoofdtaak binnen de WOC is het verzorgen en opzetten van een duidelijke communicatie tussen het WOC – de regionale speelclubs en ouders.
Ferry is getrouwd en vader van 3 kinderen, waarvan 2 zonen ( Bram en Thijmen ) ook zeer actief zijn in de waterpolo.
Beide zonen spelen bij de waterpolo vereniging de Krabben uit Bergen op Zoom.
Bram, de oudste, is speelzaam bij de WOC Zuid te Eindhoven.
Naast zijn functie bij de WOC is Ferry ook actief in de WPC van  waterpolo- en zwemvereniging de Krabben, hierbij draagt hij de verantwoording over het reilen en zeilen bij de jeugd.  Tevens is hij bij de Krabben teamleider bij de waterpolo jongens < 17 jr.
In zijn dagelijks werk is Ferry projectleider bij een bouw- en renovatie bedrijf welke opereert in Nederland en België, waarbij hij verantwoordelijk is over de totale gang zaken vanaf inkoop tot uitvoerende zaken van de onderhanden werk.