Kleding

Vanaf het seizoen 2012-2013 heeft WOC Zuid een eigen kledinglijn, zowel voor de sporters als voor de technische staf. Deze kledinglijn bestaat uit zwemkleding (waterpolobadpak / -broek) en een poloshirt met short, waarbij de (gratis) mogelijkheid bestaat om je naam op het poloshirt te laten borduren.

Voor wie ?
We willen dat o.a, voor de uniformiteit elke sporter van WOC-Zuid in de WOC-kleding aan trainingen en eventueel aan wedstrijden deelneemt. Dat betekent in de praktijk dat je de kleding moet bestellen als je blijft trainen bij de centrale trainingen in Eindhoven. Uit de groep sporters die daar traint worden immers de verschillende teams samengesteld die de strijd aanbinden met andere WOC’s.

Hoe te bestellen en wie betaalt?
De contributie die je betaalt gaat op aan de badhuur, vergoedingen van de trainers en de wedstrijdbijdragen. Deze kosten worden verdeeld over alle sporters, of ze nu wel of niet wedstrijden spelen. De kosten voor de kleding zitten niet in deze contributie en de kleding moet door de sporter dus zelf besteld en betaald worden.

Klik hier als je kleding wilt bestellen

* Denk er bij het bestellen aan dat je wanneer je je naam op het poloshirt wilt hebben, in het veld opmerkingen je (voor)naam ook vermeldt. Dit veld komt tevoorschijn nadat je alle maten hebt opgegeven (denk aan verschil dames- en herenshirt), vlak voordat de betalingspagina verschijnt.