1 december 2013: 4x winst, 2x verlies

Bij zowel de jongens als de meisjes wisten de D-teams net niet te winnen. Bij de C- en B-teams gingen bij de meisjes en de jongens de punten naar regio Zuid.

De meiden van WOC-Zuid speelden hun eerste competitiewedstrijden in Nijverdal tegen WOC-Oost.
De meisjes onder de 13 verloren met 7-4. Ze speelden geen onverdienstelijke wedstrijd maar misten teveel kansen.
De meisjes onder de 15 waren over de gehele linie sterker en behaalden een prima overwinning 10-15.
Hieronder foto’s van de meisjes C voorafgaand aan de wedstrijd, met dank aan Ron Lucas.


De oudste meiden hadden geen serieuze tegenstand en wonnen met maar liefst 9-23, waarbij de speeltijd over de speelsters zo goed mogelijk verdeeld werd.

De jongens speelden thuis hun wedstrijden tegen WOC-Alphen.
De jongens D verloren nipt hun wedstrijd met 8-11. Halverwege was de tussenstand 1-7, wat inhoudt dat ze een sterke tweede helft hebben gespeeld. Wanneer ze volgende keer vanaf het begin gas geven kunnen ze nog hoog eindigen in deze competitie. Zoals ass.coach Dorgelo aangaf: ‘het is een opleidingscentrum’. Het gaat bij de jongens D nog niet om winnen, maar vooral om te leren.
De jongens C wonnen eenvoudig met 11-6. Het team van de nieuwe trainer/coach Maarten van Lierop, speelde een gedegen wedstrijd. (zie hieronder de samenvatting op film) Wanneer de volgende wedstrijden de verdediging op sterkte blijft en aanvallend wat meer acties worden ondernomen, dan doen ze zeker mee voor een podiumplaats.
De oudste jongens (onder 17) van het opleidingscentrum toonden aan dat ze al een eind op weg zijn met hun ontwikkeling. Het spel was fris, met veel beweging en mooie combinaties en goed samenspel. Bij vlagen kon het publiek genieten van een echte waterpoloshow. Resultaat: een 21-5 overwinning.

Met vriendelijke groet,
Marcel Brands

20131201 Jongens C WOC Zuid – WOC Alphen Samenvatting from saxoniem on Vimeo.

Voor de lange decemberavonden is de wedstrijd van de jongens C hier in zijn geheel (circa 45 minuten) te zien.

Comments are closed.