De wedstrijden van 15 december 2013

De jongens van WOC-Zuid speelden al vroeg op zondag 15 december 2013 hun wedstrijden tegen WOC Noord-Holland.
De D-teams speelden om 09.30 uur hun wedstrijd.
En net als twee weken geleden verloren de jongens van coach Henri Schouten in het tweede speldeel de wedstrijd. De achterstand werd te groot om in te halen.
Uiteindelijk werd het 7-9 voor Noord Holland. Ze waren in elk geval niet voor niets zo vroeg opgestaan voor de reis naar Eindhoven.
De C-jongens van Zuid liepen tegen hun eerste nederlaag aan. De lijnpressing pakte niet goed genoeg uit en er werd slordig met de kansen omgegaan. Ze verloren met 11-15.
De jongens B zetten hun positieve en snelle spel van de vorige wedstrijd voort. In het eerste speldeel nam Zuid een ruime voorsprong en hoewel de mannen van WOC Noord Holland halverwege nog langszij kwamen, kwam de overwinning niet in gevaar. Uitslag: 15-10

De meiden speelden hun wedstrijden in Dordrecht tegen het WOC Hollandse Delta.
Daar startten de meiden B met een overwinning 16-13. De Zuiderstorm van twee weken terug was wat geluwd, maar nog steeds ruim voldoende om hun tegenstanders aan de kant te zetten.
De meiden C moesten heel hard werken om een punt mee naar het Zuiden mee terug te nemen. Coach Bart Verhoeven was er nog niet uit of hij een punt gewonnen of verloren had. Eindstand was 11-11.
Extra info van deze wedstrijd is te lezen in dit wedstrijdverslag van de meiden C.
De meiden D misten teveel kansen. De tegenstander was een maatje te groot, te snel en Zuid wist niet één overtalsituatie te benutten. Het werd 9-1 voor WOC Hollandse Delta.

Met vriendelijke groet,
Marcel Brands

Comments are closed.