Technisch kader seizoen 2017-2018

Het seizoen is bijna voorbij, maar we zijn natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zoals beloofd zouden we deze week de nieuwe indeling van de trainers bekend maken voor het nieuwe seizoen. Hierbij de opzet van de trainers van de diverse groepen zoals deze nu gepland is. Zodra er wijzigingen of aanvullingen zijn zullen we deze direct melden.

Zoals jullie kunnen zien zijn er diverse wijzigingen van toepassing voor het komende seizoen. Jullie missen een aantal namen en zien een aantal nieuwkomers staan.

Bart Verhoeven heeft kenbaar gemaakt dat hij na vele jaren als trainer van WOC Zuid komend seizoen niet meer beschikbaar zal zijn als trainer van WOC Zuid.
Bart heeft aangegeven dat hij komend seizoen te weinig tijd heeft om de meiden optimaal te blijven begeleiden. Wij zijn hem dankbaar voor de vele jaren dat hij bij ons als trainer van het WOC Zuid de meisjes C groepen heeft begeleid.
Chris Jansen zal komend jaar een 9 maanden durende stage in het buitenland gaan lopen waardoor hij dit niet meer kan combineren. Wij willen hem bedanken voor het begeleiden van de Meisjes D groep van afgelopen jaar.
Ook Fred Simons gaat ons ook verlaten als trainer bij de meisjes B groep. Fred kan door zijn drukke werkzaamheden, dit niet meer combineren met de trainingen van het WOC Zuid. Ook hem danken we voor het afgelopen jaar.

Met sportieve groet,

Ronald Lindhout & Egbert de Groot
Technisch directeuren WOC-Zuid

Comments are closed.