Verslag WOC toernooi 4-5 april meisjes C+D en jongens C

De meisjes D- en C speelden op zaterdag 4 april 2015 in Leiden.

De jongens C- en D speelden op zondag 1e paasdag 5 april 2015 in Zaandam.

verslagje jongens C: (door Ferry van Veghelen)

Zondagmorgen 1e paasdag 5 April 2015 , ging bij vele van onze Zuidelijke sporters zeer vroeg de wekker.  Zaandam was ditmaal de speel locatie voor de 3e WOC competitie ronde voor de jongens C en D.
De jongens C moesten om 09.00 aantreden voor hun 1e wedstrijd deze dag in zwembad De Slag te Zaandam.
Samen met tegenstander WOC RW Alphen openende zij deze competitie dag.
Dit moest haast wel een aantrekkelijke wedstrijd worden door hun gelijkwaardig spelniveau. Beide teams doen niet veel voor elkaar onder, zowel in spel als positie op de ranking lijst.
De wedstrijd tegen WOC Alphen ging inderdaad zeer gelijkwaardig op , met in de laatste kwart zelfs een kleine voorsprong voor ons van 2 punten. Helaas werd dit door Alphen in de laatste 2 minuten ingelopen tot 7 – 7, dit was tevens ook gelijk de einduitslag van de wedstrijd.

Na een uitgebreid rustmoment van 3 uur, waren spelers en ook de meegereisde ouders wel uitgerust.  Compliment ook weer voor de meegereisde ouders die weer een fantastische positieve bijdrage hebben geleverd aan deze dag.  Dit kon ook niet anders na een wandeling van een uur langs de slootjes in Zaandam onder begeleiding van “excursie leidster” Leonie.

Om 13.00 uur stond eenieder weer in gereedheid om aan te treden tegen de volgende tegenstander WOC Noord Holland.
We wisten bij voorbaat dat dit een bijzonder lastige partij zou worden, Noord Holland staat als 1e geplaatst op de ranking lijst.
1e kwart ging redelijk goed van start, maar het mocht niet baten dat de ruststand na deze 1e kwart 0 – 8 achterstaand bedroeg.
Onze mannen kwamen niet in hun spelelement, de tegenstander was op alle fronten sneller – slimmer en daardoor uiteindelijke beter.
Daarbij ook gelijk kritische naar ons zelf kijkende dat een aantal individuele spelers van ons niet het spelniveau behaalden wat er van hun verlangd werd.
Helaas werd deze wedstrijd beëindigd met een einduitslag van 5 -30….

Na beide wedstrijden werd er door Egbert en het team een inhoudelijke wedstrijd evaluatie gedaan, waarbij de persoonlijke- en team verbeterpunten zeer duidelijk door beide partijen werden geëvalueerd en op een  zeer professionele- en positieve wijze werden uit- en besproken. Chapeau voor beiden.
Op de groepsfoto aan het eind van deze dag is te zien dat we ons niet uit het veld laten slaan.
We willen toch zeker voor het thuispubliek bij de Final-Four op 2 en 3 mei in de thuisbasis Eindhoven onze mannetje staan.

en van de jongens C ook enkele foto’s:

Voor wedstrijdverslagen en film van jongens D klik hier

Comments are closed.