WOC-Zuid stelt nieuwe technische leiding voor

Het bestuur van WOC-Zuid is afgelopen week tot een akkoord gekomen met de nieuwe technische leiding voor WOC-Zuid, bestaande uit Ronald Lindhout en Egbert de Groot.
Een nieuwe technische leiding betekent ook een nieuw technisch inzicht en daarmee ook veranderingen in de uitvoering. Daarbij zal er een verschuiving plaats gaan vinden van het trainerskader.

Ronald en Egbert hebben tijdens de gevoerde gesprekken aangegeven dat het hun wens is om leiding te geven vanaf de badrand. Vanuit die positie zijn ze nog beter in staat leiding te geven aan de jongens- en meidenlijn.
Grote veranderingen waren niet gewenst vanuit het bestuur. “We zijn al gestart en er lopen al afspraken met diverse trainers en partijen. We willen geen onrust voor de sporters en trainers”. Helaas is het bestuur van WOC-Zuid er niet in geslaagd om de gewijzigde koers zonder offers te gaan volgen. Door de nieuwe opzet van de technische directie, moet er namelijk afscheid genomen worden van Geert Jan Sleegers “Het spijt ons zeer dat we nu van Geert-Jan Sleegers afscheid moeten nemen. Hij is een zeer gewaardeerde vrijwilliger bij WOC-Zuid en sinds twee jaar coach/trainer van de meisjes B. Geert-Jan treft hier geen enkele blaam en is slachtoffer van de wijziging van de wisseling van de technische leiding”.
Klik hier voor het volledige overzicht van het actuele technisch kader.

Ook worden er vanaf 2 november 2013 enkele wijzigingen doorgevoerd in de trainingstijden. Nadere toelichting op de nieuwe trainingstijden zijn in een separaat bericht op de website kenbaar gemaakt.
De jaarlijkse stage die WOC-Zuid de afgelopen paar jaar heeft gehad in Kroatië zal mogelijk een iets andere vorm gaan krijgen. Het is zeker de bedoeling dat er ook dit jaar weer een buitenlandervaring voor de sporters wordt aangeboden.
Het bestuur van WOC-Zuid heeft er alle vertrouwen in dat met de komst van Ronald en Egbert het WOC-Zuid zich verder gaat professionaliseren.

Comments are closed.