WOC Zuid MC – WOC Gelre 13-10

WOC meisjes C kwam op zondag 2 december voor de eerste maal in actie in het nieuwe thuisbad te Oss. De tegenstander was WOC Gelre, de koploper uit de poule.

Zoals verwacht waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd. Er werd vol gestreden voor de winst. en de stand liep dan ook gelijk op. De felle strijd leverde aan de zijde van WOC Zuid veel persoonlijke fouten op.  Gelukkig kon de tegenstander niet altijd profiteren van de ontstane overtal situaties.

In de goal van WOC Zuid debuteerden deze wedstrijd 2 nieuwe keepsters. Lotte van den Broek en Lieke van Limbeek keepten beiden een goede wedstrijd en wisten menig schot van Gelre te pareren.

Tot ver in de derde periode ging de stand gelijk op. In de laatste periode lieten de meiden van Zuid zie over de langste adem te beschikken. Aan het einde van de wedstrijd stond er een verdiende 13-10 overwinning op het scorebord.

Vooral Esther Scheij dreef de tegenstander tot wanhoop. Zij wist maar liefst 7 maal te scoren deze wedstrijd. Bente Seijkens scoorde 3 maal, Bo Verhoeven , Demi Waaijers en Meike van Mol scoorden allen 1 maal.

Na deze overwinning neemt WOC Zuid de koppositie in de poule over. Op 16 december spelen meisjes C om 12.30 uur  hun derde en laatste poulewedstrijd tegen WOC-WONN, in het thuisbad in Oss.

De meisjes die voor WOC Zuid in actie kwamen waren:

 1. Lotte van den Broek
 2. Eva Brands
 3. Rachel de Vet
 4. Esther Scheij
 5. Leonie Braks
 6. Bente Seijkens
 7. Eline Bekkers
 8. Britt Parijs
 9. Meike van Mol
 10. Anouk Pastoor
 11. Demi Waaijers
 12. Bo Verhoeven
 13. Lieke van Limbeek
 14. Dimphy Jansen

Comments are closed.