2019 Sabadell

laatste info voor vertrek:
in deze bijlage is alle benodigde informatie te raadplegen omtrent de stage Sabadell 2019. Info, feitjes en berichten tijdens de stage worden vanuit Sabadell via de facebookpagina van WOC Zuid gecommuniceerd.

Stage WOC Zuid Sabadell:
Van 13 t/m 19 oktober 2019 (herfstvakantie) zal de waterpolostage voor de jongens en meisjes C en B (seizoen 2019-2020) van WOC Zuid plaatsvinden in Sabadell in Spanje.

Busreis (13-10-2019)
We verzamelen om 12:30u op de parkeerplaats van het Van der Valk Hotel in Eindhoven (Aalsterweg 322).
Het vertrek vindt hier plaats i.v.m. de marathon in Eindhoven, houd daar dus ook rekening mee als u naar de locatie toekomt! Ter plekke zal de identiteitskaart of het paspoort van iedere deelnemer gecontroleerd worden door Hans Willemsen en Joop v/d Heuvel. Geen ID betekent dat je niet mee kunt in de bus. Alle koffers en tassen worden bij elkaar geplaatst zodat de buschauffeurs deze makkelijk in de bus kunnen zetten. De bus zal er rond 12:30u zijn en vertrekt uiterlijk om 13:00u naar Spanje (i.v.m. de rijtijden van de chauffeurs). Het is verstandig om goed te eten voor je aan de reis begint omdat het een lange zit zal zijn. Onderweg zal er wel worden gezorgd voor een maaltijd.
De volgende morgen zal er ook voor een ontbijt worden gezorgd.
Wat moet je meenemen voor de reis:
• 1 koffer of tas met kleding
• 1x sporttas
• Een kleine tas die je mee in de bus neemt met genoeg eten en drinken.
• Eventueel een kussen en een dekentje Regels voor de busreis
• Energydrank in de bus is verboden.
• Voor het luisteren naar muziek zijn alleen oortjes toegestaan. Bluetooth boxjes zijn in de bus niet toegestaan
• Het toilet is alleen voor de meisjes, voor de jongens zijn er genoeg momenten als de bus stopt voor een korte pauze.
• Alle spelers zitten boven in de bus en ook zit er altijd iemand van de staf bij de spelers.
• Bij aankomst wordt de bus schoon achter gelaten. Tijdens de busreis mogen de kinderen niet door de bus lopen als dat niet nodig is en ook mag de voorste trap die bij de chauffeur uitkomt niet gebruikt worden. Bij aankomst zullen we eerst een ontbijt nuttigen en aansluitend begint de training

Kleding (wat moet ik meenemen)
De sporters zijn het merendeel van de tijd bezig op het bad en sport/badkleding is hetgeen wat ze voornamelijk zullen dragen. Ons advies is om de weersverwachting in de gaten te houden voor de overige kleding. Onderstaand hebben we een lijst gemaakt gebaseerd op de ervaringen van afgelopen jaren.
• badkleding WOC (minimaal 2 zwembroeken of badpakken)
• Badjas (dit is zeker een must omdat het hier een buitenbad betreft)
• Handdoeken die je gebruikt na het sporten
• Badslippers
• Bidon
• Zwembril
• Eigen caps voor de trainingen
• Joggingbroek
• Sporttas
• Sporttenue (voor de landtraining)
• Vrijetijdskleding
Let op dat je je sportkleding in je sporttas doet, omdat je die gelijk bij aankomst nodig hebt.

Dagindeling
De tijden van de trainingen zijn bij de trainers bekend en deze worden met de groepen doorgenomen. Het kan zijn dat de tijden nog wat veranderen en dat is dan ook de reden dat deze nu niet specifiek vermeld worden. We houden jullie hiervan op de hoogte via de Facebook pagina van het WOC. De training in de ochtend bestaat uit landtraining, 1 uur zwemtraining en 1 uur waterpolotechnieken. Aansluitend staat het lunchbuffet klaar in het hotel (warm eten) en is er een middagprogramma met de trainers en een rustmoment. In de avond vindt er een trainingswedstrijd plaats tegen Sabadell. Na de wedstrijd gaat iedereen weer terug naar het hotel waar het diner klaar staat.
Ouders die aanwezig zijn kunnen op de tribune naar de wedstrijd kijken. Ronald Lindhout is op het bad aanwezig en bereikbaar via +31651708019. Op vrijdagavond 18-10-2019 gaan we weer terug en vertrekken rond 22:00 uur in de avond.
Aankomst in Eindhoven, bij de Tongelreep, op zaterdag 19-10-2019 wordt dan via Facebook gecommuniceerd (de verwachting is dat dit rond 14:00u zal zijn).

Hotel
We verblijven in het Hotel Urpi op 10 minuten lopen van het zwembad.
Dit is een hotel, wat betekent dat de kamers ook schoon worden gemaakt en er handdoeken liggen op de kamer (deze mogen echter niet mee worden genomen naar het zwembad).
Om 22:00u moet het stil zijn op de verdiepingen waar de kamers zijn om andere gasten niet te storen en het is beter voor je eigen rust.

Zakgeld
Circa € 30,- is genoeg voor zakgeld (dit wordt meestal toch pas op de laatste dag gebruikt als ze inkopen doen voor de terugreis). Wellicht kan er badkleding van Sabadell gekocht worden, maar zullen we ter plaatse kunnen bekijken. Als er vragen zijn dan kunt u Ronald Lindhout altijd bereiken door te bellen, maar soms gaat Whatsapp sneller. Ronald Lindhout is stage eindverantwoordelijke (+31651708019 ) Let op! Zorg ervoor dat uw zoon of dochter goed verzekerd op reis gaat. De meeste mensen hebben een doorlopende reisverzekering maar gaat u na of u aanvullende dekking geneeskundige kosten heeft meeverzekerd in uw polis, daar de nederlandse zorgverzekering in sommige landen niet de volledige koste dekt daar deze hoger kunnen zijn dan me in nederland gewend is te betalen.

Algemeen
Als er vragen zijn kunt u Ronald Lindhout altijd bellen,maar soms gaat Whatsapp sneller.
Ronald Lindhout is stage eindverantwoordelijke (+31651708019 )
Let op! Zorg ervoor dat uw zoon of dochter goed verzekerd op reis gaat. De meeste mensen hebben een doorlopende reisverzekering maar ga na of u aanvullende dekking geneeskundige kosten heeft meeverzekerd in uw polis, daar de nederlandse zorgverzekering in sommige landen niet de volledige koste dekt daar deze hoger kunnen zijn dan men in Nederland gewend is te betalen.