Kleding

WOC Zuid heeft een eigen kledinglijn, zowel voor de sporters als voor de technische staf. Deze kledinglijn bestaat uit zwemkleding (waterpolobadpak / -broek) en een poloshirt met short, waarbij de mogelijkheid bestaat om je naam op het poloshirt te laten drukken.

Voor wie ?
We willen dat o.a, voor de uniformiteit elke sporter van WOC-Zuid in de WOC-kleding aan trainingen en eventueel aan toernooien deelneemt. Dat betekent in de praktijk dat je de kleding moet bestellen als je blijft trainen bij de centrale trainingen in Eindhoven.

Hoe te bestellen en wie betaalt?
De contributie die je betaalt gaat op aan de badhuur, vergoedingen van de trainers en de toernooibijdragen. Deze kosten worden verdeeld over alle sporters, of ze nu wel of niet toernooien spelen. Omdat de bijdrage van de sporters zelf niet voldoende is om de kosten dekkend te houden geeft de RWPC ons een subsidie om deze extra trainingen voor sporters uit de regio te kunnen blijven realiseren.
De kosten voor de kleding zitten niet in deze contributie en de kleding moet door de sporter dus zelf besteld en betaald worden.

Vanaf seizoen 2019-2020 is ARENA de kledingleverancier voor WOC Zuid welke in samenwerking met RobSport tot stand is gekomen.
De ARENA kleding kun je bij RobSport bestellen, waarbij je tevens de mogelijkheid hebt om de kleding vooraf te passen. RobSport, gevestigd in centrale hal van Pieter van de Hoogenband zwemstadion, is ook op zaterdagochtend geopend van 10.00 tot 15.00 uur, dus tijdens de centrale trainingen van WOC Zuid.

Klik hier als je kleding wilt bestellen